https://www.high-endrolex.com/10

eKonferencije: Restoran Velika Skadarlija

Restoran Velika Skadarlija

Cetinjska 17
Beograd, Serbia

+381 11 3342230
: Mjesto održavanja

 

Restoran Velika Skadarlija nalazi se u čuvenoj beogradskoj boemskoj četvrti, u ulici Cetinjska 17. Velika Skadarlija je oduvek bila omiljeno mesto gradskih boema, slavnih pisaca, glumaca, novinara, slikara, a svojom visokom kategorizacijom garantuje uslugu na najvišem nivou.
Početkom 2013. godine, restoran Velika Skadarlija je u potpunosti renoviran, ali je sačuvao duh Skadarlije koji odlikuje poznata starogradska muzika, vrhunski specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, kvalitetno piće i ljubazno osoblje.
Jela restorana Velika Skadarlija pripremaju poznati beogradski kuvari po strogo čuvanim receptima od najkvalitetnijih sirovina.
Sam dokaz kvaliteta restorana Velika Skadarlija je taj što se osoblje uhvatilo u koštac sa poznatim svetskim kuvarom Sašom Mišićem tokom snimanja emisije “Paklena kuhinja”. Želeći da restoran popravi sve negativne stavke i napreduje u svakom smislu, doveli su ovog kulinarskog maga koji je uneo svoje znanje i svetske trendove u restoran Velika Skadarlija.
U restoranu Velika Skadarlija možete proslaviti svoj najlepši dan u životu, venčanje, rođenje deteta ili bilo koju drugu vrstu proslave. Za vaše poslovne ručkove ili romantične večere, tradicionalni kulinarski specijaliteti zadovoljiće sve ukuse i želje, a uz muziku tamburaša i veselu atmosferu, dobar provod u restoranu Velika Skadarlija je zagarantovan.
Restoran Velika Skadarlija prima 200 gostiju, a na raspolaganju su i letnja terasa sa dodatnih 300 sedećih mesta, kao i posebna sala za pušače. Letnja terasa pruža opuštajući doživljaj u prelepom ambijentu uz prijatne melodije lokalnih muzičara.


Restoran Velika Skandarlija, Cetinjska 17

Mjesto održavanja

ID Naziv Početak konferencije
173 Cetvrta Konferencija e-Razvoj 2014 28.03.2014.


Pretraga

https://www.high-endrolex.com/10