https://www.high-endrolex.com/10

eKonferencije.com: Visoka škola modernog biznisa - MBS

Visoka škola modernog biznisa - MBS


Beograd, Serbia

+381 11 2600 266, +381 11 2600 766
office@mbs.edu.rs
www.mbs.edu.rs

105705805
Akademska institucija

POSTAVI VISOKE CILJEVE, POSTANI AKADEMSKI MENADŽER...

 

Ono što je stvarano sa dobrom idejom, napornim radom i sa ljubavlju ima perspektivu da traje.  

 

Tako je nastala i Visoka škola modernog biznisa (MBS), akademska ustanova koja je stvorila ambijent za sticanje ključnog znanja i kompetencija neophodnih za vođenje biznisa u promenljivom okruženju. Menadžeri, obrazovani u akademskom duhu naše Škole, spremni su da donesu kvalitetne i pravovremene odluke, i tako doprinesu konkurentskoj prednosti organizacije u kojoj su zaposleni, uz najviše standarde i visok stepen društvene odgovornosti.  

 

Osnivač MBS-a je ASB Akademie iz Beča, glavnog grada Austrije, članice Evropske unije sa stabilnom privredom. Tako je omogućena bolja komunikacija naše Škole i njenih profesora sa kompanijama i institucijama iz EU, kao i bolja praksa studenata.  

 

Naše tri osnovne vrednosti - mogućnost zapošljavanja, izvrsnost i pristupačnost, omogućuju da napravite pravi izbor za visoko obrazovanje.

 

Fokusirajući se na mogućnost zapošljavanja, mi obezbeđujemo da naši studenti završetkom studiranja krenu iz Škole potpuno osposobljeni da mogu da uđu u sve sfere rada i da postižu uspehe u svojim odabranim oblastima.  

 

Naša ključna vrednost, izvrsnost,  ispoljava se visokim kvalitetom  nastave, opreme i prostora.  

 

Izvrsnost se ogleda u tome što MBS upisuje ograničen broj studenata, baš onoliko za koliko je akreditovan. Upravo, za toliko studenata je spreman da pruži ono što je obećao, tj. što je po standardima predviđeno, a to su:  

  • Lepo uređen i opremljen prostor,
  • savremena sredstva obrazovne tehnologije,
  • adekvatan nastavni kadar,
  • relevantni svetski udžbenici, i
  • novativan i dinamičan način sticanja znanja i veština,
  • rad u malim grupama
  • i, što je najvažnije, studentska praksa u zemlji i inostranstvu.  

 

Kada je reč o pristupačnosti, smatramo da pitanje novca ne bi trebalo da stoji na putu napredovanja u obrazovanju i karijeri. Nižom školarinom u odnosu na druge visokoškolske institucije sa akademskim studijskim programima (u odnosu na kvalitet i sadržaje koje škola nudi – mali broj studenata, veća posvećenost nastavnika i saradnika, savladavanje dodatnih znanja i veština), sticanje visokog obrazovanja  postaje iznenađujuće pristupačno.

 

 

Konferencije

Mapa

Geo koordinate: 44.82381 - 20.405924


Pretraži ogranizatore

https://www.high-endrolex.com/10