https://www.high-endrolex.com/10

eKonferencije.com:: CEO 2015 konferencija, Banja Luka

Career and Entrepreneurship Opportunities

CEO 2015 konferencija, Banja Luka

Kratki naziv: CEO2015BL

Ako želite čuti uspješne preduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na jednoj od ovogodišnjih CEO konferencija. 

CEO konferencija mijenja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u cjelosti mijenja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha. 

Prva konferencija u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, održana je u maju 2013. godine i već sada postaje regionalno mjesto susreta mladih iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Kroz ovaj period, uspostavljena je komunikacija učesnika sa uspješnim, mladim ljudima, koji su kroz svoj životni put pomjerali granice i postajali uzori mladima.  

Ove godine, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci po drugi put organizuje CEO konferenciju 31. oktobra, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu. Konferencija će se održati u prostorijama banjalučkog Ekonomskog fakulteta, gdje će mladi ljudi imati priliku da se upoznaju sa životnim i karijernim pričama sa ovih prostora. 

Šejla Vatreš, projekt menadžerica CEO konferencije naglašava zbog čega je važan ovaj i slični projekti. 

„Želimo dati priliku i promovisati  uspješne i odvažne ljude zbog čega pozivamo govornike koji prave iskorake, pomjeraju granice i time pokazuju učesnicima da je zaista moguće uspjeti. U tome je prava vrijednost CEO konferencije.“

Ovakav vid konferencije jeste događaj koji ima za cilj povezivanje mladih sa uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.

Svi koji odluče biti učesnici neke od ovogodišnjih CEO konferencija, koje će biti održane u periodu od oktobra do decembra 2015. godine, imaće priliku osjetiti energiju motivacionih govora  nekih od 80 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče. 

Prijave za sve CEO konferenciju u Banja Luci i regiji su otvorene, te više informacija o samim konferencijama kao i suorganizatorima možete pronaći na ww.ceokonferencija.com.

Tip Konferencija
Karakter skupa Međunarodni
Naučna oblast Društvene nauke
    Ekonomija
    Menadžment
    Komunikacije
Tematske oblasti test
Jezici Bosnian, Croatian, English, Serbian,
Podrazumjevani jezik Serbian

Važni datumi

Vremenska zona (GMT +1:00 hour) Belgrade, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Rok za prijavu učešća 30.10.2015.
Početak konferencije 31.10.2015.
Završetak konferencije 31.10.2015.

Kontakti

Kontakt osoba Doc. dr Saša Petković
Kontakt telefon +387 51 430 010
Adresa e-pošte info@ceokonferencija.ba
Kontakt sajt www.ceokonferencija.ba
Prezentacija konferencije ceo.ekonferencije.com


Add to Calendar 31/10/2015 31/10/2015 CEO2015BL confOrganiser.com 01/01/2015

https://www.high-endrolex.com/10