https://www.high-endrolex.com/10

eKonferencije: Hotel Dunav

Hotel Dunav

Ulica Rajska bb
Zlatibor, Serbia

00 381 31.841.126
info@dunavturist.rs
http://www.dunavturist.rs/
: Mjesto održavanja, Smještaj

Fotografije

 

Odmaralište "Dunav" smešteno je u samom srcu Zlatibora, okružen borovom šumom.Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima, diskotekama i pijacom. 

Odmaralište pruža uslugu u rangu hotela sa četiri zvezdice - ima24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta,aperitiv bar,bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor gostiju. U sastavu odmarališta je i restoran sa letnjom baštom koja gostima nudi poznate specijalitete zlatiborske i internacionalne kuhinje. 

Osim za odmor i rekreaciju , odmarfalište je veoma pogodno za boravak i pripreme sportista. U okolini su izgrađeni sportski tereni, fudbalski i teniski,velika sportska hala,kao i otvoreni i zatvoren bazen. 

U neposrednoj blizini odmarališta nalaze se ski-lift i skijaški teren, a šume su ispresecane trim stazama. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima, diskotekama i pijacom. 

Odmaralište „Dunav“ je otvoreno tokom čitave godine. 

U jedinstvenom ambijentu Zlatibora, u neposrednoj blizini centra, pijace i autobuske stanice, nalazi se renovirani objekat, odmaralište – Dunav. 

Odmaralište čine četiri jedinstvene celine:

  • smeštajni deo – sobe,
  • restorani i barovi,
  • kongresni kapaciteti, 
  • wellness

Mapa

Geo koordinate: 43.6471681 , 19.7459453


Mjesto održavanja

ID Naziv Početak konferencije
159 VIII Triennial International Conference Heavy Machinery - HM 2014 25.06.2014.


Pretraga

https://www.high-endrolex.com/10