https://www.high-endrolex.com/10

 *** no_trans(meta_title_location, en )***: Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Braće Branchetta 20
Rijeka, Croatia

+ 385 (0)51 651-111
http://www.medri.uniri.hr/
: Venue

 

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci osnovan je 1955. godine i, u proteklih više od pet desetljeća, izrastao je u visokoškolsku ustanovu zavidnog ugleda u Hrvatskoj i u inozemstvu, od višestruke važnosti za ovu regiju kao i za cijelu našu Domovinu.
Medicinski fakultet paralelno obavlja i razvija obrazovnu i znanstveno-istraživačku aktivnost te stoga s ponosom možemo istaknuti kako naši studenti tijekom studija stječu integrirano predmetno znanje i vještine za nadolazeću radnu aktivnost, mogućnost samostalne i kritičke procjene znanja, rješavanja specifičnih pitanja, bavljenja razvojnim i znanstvenim radom, te naposlijetku poznavanje važnijih etičkih pitanja. Osim zbog kvalitenog obrazovnog procesa, studiranje u Rijeci predstavlja zadovoljstvo zbog brojnih sportskih i društvenih aktivosti studentske organizacije kao i zbog ugodnog mediteranskog i srednjeevropskog okruženja koje nudi naš grad.
Stoga Vas pozivam da posjetite naš fakultet, upoznate se s mogućnostima koje nudimo te da za studiranje izaberete neki od naših studijskih programa ili za suradnju s nama neki od znanstveno-istraživačkih ili tehnoloških projekata našeg fakulteta.Search

https://www.high-endrolex.com/10