https://www.high-endrolex.com/10

 *** no_trans(meta_title_location, en )***: Westin Hotel

Westin Hotel

Krsnjavoga 1
Zagreb, Croatia

00 385 (1) 489 2000
martina.tobolcevic@westin.com
http://www.hotelwestinzagreb.com
: Venue, Accommodation

Photos

 

Hotel s 5***** zvjezdica

The Westin Zagreb je vrhunski hotel smješten u samom središtu Zagreba. Okružen najvažnijim kulturnim sadržajima u neposrednoj je blizini glavnog gradskog trga, poslovnog središta grada, restorana, popularnih klubova i barova, slikovitih tržnica, te raznovrsnih trgovina s bogatim izborom ekskluzivnih proizvoda.

Westin Zagreb je prepoznatljiv ne samo po vrhunskoj usluzi karakterističnoj za hotel s pet zvjezdica, nego i po izuzetnom okruženju u kojem se nalazi. Westin Zagreb je omiljeno odredište za istaknute domaće i međunarodne goste i uvijek je drugi dom brojnim svjetskim uglednicima, kao i svim gostima koji traže jedinstvenu uslugu svojstvenu vrhunskom hotelu.

Vrhunska usluga smještaja

Ostavite svijet iza sebe i pronađite utočište u ugodnoj oazi kako biste se opustili i prepustili trenutku u okruženju koje odiše elegancijom i stilom. Našim gostima nudimo jedinstven doživljaj i vrhunsku uslugu, osmišljenu da ugodi svakom gostu, a svih 349 moderno preuređenih soba i apartmana opremljeno je jedinstvenim Nebeskim krevetom i Nebeskim tušem, kao i nizom dodatnih pogodnosti i prednosti koje upotpunjuju vrhunsku uslugu i osiguravaju jedinstven doživljaj.

Bilo da dolazite radi posla ili na odmor, Westin Zagreb hotel će Vam pružiti iskustvo kojeg ćete se sasvim sigurno sjećati i željeti opet proživjeti.

Posebne ponude

Posebne ponude smještaja

Wellness paket - Održite ravnotežu

Map

Geographic coordinates: 45.806929 , 15.966478
Search

https://www.high-endrolex.com/10