https://www.high-endrolex.com/10

eKonferencije: Hotel Bistrica

Hotel Bistrica

Olimpijski centar Jahorina, Olimpijska bb
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

+387 57 / 270 090
direkcija@oc-jahorina.com
http://oc-jahorina.com/hoteli/hotel-bistrica/
: Mjesto održavanja, Smještaj, Svečani ručak, Svečana večera

Fotografije
Video

 

Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgrađenim i rekonstruisanim saobraćajnicama.

Hotel je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa tri zvjezdice. Raspolaže sa 152 sobe i 8 apartmana što ukupno čini 320 osnovnih i 80 pomoćnih ležaja. Struktura soba je različita (jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem), a sve sobe imaju kupatilo, tv, sat.program i direktnu telefonsku liniju.

Od sadržaja izdvajamo: restoran sa specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, aperirtiv bar, više sala različite namjene kapaciteta od 50 do 300 mjesta, a u sportsko rekreativnom dijelu zatvoreni bazen (16m x 8m), 2 klasične saune, teretanu, salu za stoni tenis i bilijar, travnati fudbalski teren, terene za male sportove (košarka, rukomet, odbojka) i niz drugih sadržaja.

Hotel je idealno mjesto za organizaciju različitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr.


Hotel Bistrica zimi:

U toku zime hotel Bistrica je idealno mjesto da uz prihvatljive cijene uživate na planini. Uz ljubazno osoblje, odličnu gastro ponudu, sadržajnost hotela i komoditet pratećih prostora neće vam smetati godine i stariji ambijent hotela koji već skoro 30 godina udovoljava različitim zahtjevima gostiju.

Pored pratećih hotelskih sadržaja u toku zimske sezone gostima su na raspolaganju: ski garderoba i ski rental kao i licencirana ski škola koja će vas za 5 dana osposobiti da samostalno vladate jahorinskim stazama. Uz ugodne večernje trenutke pored vatre i uz bocu vina boravak u našem hotelu ostaće u trajnom sjećanju.

 

Hotel Bistrica ljeti:

Ako niste ljubitelj zimi a uživate na planini ljeti odlučite se na vrijeme i posjetite hotel Bistricu.

Hotel je idealno mjesto ne samo za individualne boravke već i organizaciju svih vrsta skupova od škola u prirodi,ekskurzija,sportskih kampova i sportskih priprema,održavanja različitih seminara i konferencija,različitih svečanosti i dr.

Hotel raspolaže sa posebnom salom, koja može prihvatiti 300 učesnika, kao i više manjih sala kapaciteta 50 do 120 mjesta, što ukupno čini preko 500 mjesta u salama za rad. Uz sale koje se nalaze u ugostiteljskom sektoru ( restoran i aperitiv bar ) broj mjesta je blizu 1000.

U slučaju većeg broja učesnika, gdje je potrebno povezati više sala i objekata, putem video linka, raspolažemo tom vrstom tehničke mogućnosti, tako da se predavanja iz jednog centra, mogu pratiti, i u drugim salama i objektima na Jahorini.

Hotel „Bistrica” raspolaže i nizom drugih sadržaja od kojih izdvajamo: zatvoreni bazen, saunu i teretanu, zabavni salon kao i vanjske sportske terene za male sportove i fudbal na travi što obogaćuje ukupnu ponudu.

Uz prihvatljive cijene i odličnu gastro ponudu, dobru zabavu i tehničku opremljenost prostora smatramo da je hotel „Bistrica” adekvatno rješenje za Vaše aktivnosti i potrebe.

Mapa

Geo koordinate: 43.7308868393556 , 18.576078414916992


Mjesto održavanja

ID Naziv Početak konferencije
247 Inženjerstvo, ekologija i materijali u procesnoj industriji 2015 04.03.2015.
248 IV Kongres nefrologa BIH sa medjunarodnim ucescem 22.04.2015.
262 IV SCIENTIFIC – PROFESSIONAL CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION JAHORINA BUSINESS DAYS (JBD 2015): TOURISM IN FUNCTION OF ECONOMIC DEVELOPMENT 25.02.2015.
162 V Međunarodni Simpozijum "Agrosym 2014" 25.09.2014.


Pretraga

https://www.high-endrolex.com/10